BEAUTYSTUDIO

Actuele tijdschriften liggen voor u klaar. Speciale verzorgingswensen kunt u het beste voor de behandeling met uw Alice-Equipe specialist bespreken.

VOOR DAMES & HEREN

De buitenkant van de mens zegt heel veel over de binnenkant. Uw huid geeft een helder beeld weer van hoe gezond u nu eigenlijk echt bent.

Bij elke ontmoeting is het gezicht het eerste waar men naar kijkt. Regelmatige gezichtsbehandeling is noodzakelijk om er goed uit te zien en dan vooral in handen van de Alice-Equipe specialist om een verzorgde indruk te bieden en achter te laten.

Er zijn veel zaken waar iedereen elke dag aan bloot staat die een huid schadelijk kunnen beïnvloeden. Huidveroudering, uitdroging of de verkeerde gezichtscrème gebruiken zijn slechts enkele factoren. Iedereen heeft een ander huidtype met unieke kenmerken.
Persoonlijke gelaatsverzorging is in hoofdzaak gelijk aan het regelmatige onderhoud bij uw tandarts. Voorkomen is altijd beter dan genezen.
De menselijke natuur voorziet in vele facetten maar kan zeker een beetje steun gebruiken. Het draait allemaal om de juiste verzorging die past bij uw type huid, haar en toepassing.

MAKE-UP (per half uur) vanaf € 19,65

WENKBRAUWEN
Epileren € 7,85
Epileren & verven € 13,55

WIMPEREXTENSIONS
Hele set € 35,00
Opvullen vanaf € 1,00

WASMASSAGE
Inclusief gebruik van massagestoel en treatments - heerlijke haarverzorging € 12,50

Belangrijke punten zijn
Reiniging van de huid - Cleanse
Versteviging van de huid - Tone
Vochtinbrengend & beschermend - Moisturize
Vernieuwing & herstel huidcellen | vervaagt rimpels en wallen - Anti - Aging

Overige aandachtspunten
Epileren | Wimpers verven | Peeling | Massage
Behandeling: Volledig ca. 90 minuten | Verkort ca. 60 minuten.

Informeer naar de specifieke behandeling[en] voor dames & heren.